Webshop udvikling

Udvikling samt vedligeholdelse af en enestående webshop med jeres vision i fokus
Modtag et uforpligtende tilbud

Websites made simple

w

Mere salg

 Med en professionel webshop står du stærkere i kampen om kunderne.  Med en webshop, i et moderne og mobilvenligt design, skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine besøgende at handle hos dig online.

 

Øget tilgængelighed

En webshop er en mulighed for at vise jeres produkter eller ydelser frem.En webshop vil gøre det let for potentielle kunder at se og læse om produkterne.

Skaler nemt

Med en hjemmeside fra Gaarde Web Development kan i nemt skalere jeres forretning, til at nå flere kunder i ind og udlandet.

SEO og marketing

Søgemaskineoptimering. Vi sørger for, at netop jeres hjemmeside bliver fundet på første side af Google. Gaarde Web Development vil sammen med jer, finde de rigtige søgeord og benytte dem til jeres fordel.

Gaarde Web Development tilbyder også Google Adwords, her kan vi opsætte, målrettet kampagner eller tiltrække jeres fremtidige kunder på den mest effektive måde igennem jeres fortrukne søgekriterier

Gaarde Web Development har flere samarbejdspartner som arbejder med marketing både på de sociale medier og på google. Det vil sige at netop jeres hjemmeside vil bliver fundet på første side af Google. 

Service, vedligeholdelse og hosting

Gaarde Web Development står altid klar til at hjælpe. Hvis jeres hjemmeside ligger på vores webhotel, vil der altid være  sørget for at vedligeholdelsen af jeres hjemmeside er på plads, dermed vil der ingen overraskelser komme.

Gaarde Web Development har Webhotel baseret på cloud storage, hvor der er sørget for backup af din data, samt beskyttelse mod hackerangreb.

81% af forbruger kigger på internettet, inden de tager kontakt

Mobile og tablet venlig

Alle hjemmesider produceret er mobil- og tabletkompatible. Det vil sige, at det design I får produceret, vil står skarpt og fungere på alle enheder.

Skab værdi for jeres virksomhed

Med et design fra Gaarde Web Devlopment tilpasser hjemmesiden sig til den enhed den bliver vist på. Dette er med til, at fremstille jeres firma nemt og overskueligt, så jeres kunder hurtigt danner sig et overblik over jeres service.

Book et uforpligtende møde om jeres nye hjemmeside

Har I brug for at høre mere om muligheder i et samarbejde med Gaarde Web Development, er I altid velkomne til at tage kontakt. Sammen udvikler vi en handleplan og sætter rammerne for samarbejdet. Mødet er helt gratis og uden binding.

Ring på tlf :

24265924

Skriv til:

[email protected]

Følg med på instagram