Udvalgte kunde cases

Forkert behandling af inkontinens har ofte store konsekvenser for borgerne og koster mange ressourcer i pleje- og sundhedssektoren. Det brænder Wear&Care for at ændre på. Wear&Care Technologies udvikler og implementerer moderne velfærdsteknologiske løsninger indenfor inkontinenspleje. Hjemmesiden Wear&Care fik udviklet, skulle derfor afspejle teknologi i plejesektoren, men på en brugervenlig og flot måde.

Flawa Studio er et Københavner -baseret mærke med fokus på bæredygtige og genbrugte produkter/materialer. Deres værdier er baseret på et ønsket om reduktion af “fast fashion” og i stedet udvikler produkter med lang levetid, der tager hånd om miljøet. Hjemmesiden blev derfor en afspejling af den udvikling firmaet bevæger sig, med fokus på social marketing og produkter i god kvalitet.

Dageløkke Maleren er en virksomhed i udvikling med respekt for mennesker og miljø – de anvender miljørigtige materialer inden- og udendørs, udfører arbejdet i respekt for de nærliggende omgivelser, kører i elbiler og passer godt på deres medarbejdere. Hjemmesiden blev derfor tilpasset Dageløkkemalerens interesser om godt håndværk og miljørigtige valg.