Udvalgte kunde cases

Gaarde web står klar til at hjælpe alle slags forretninger med online succes

Se med her for et kort indblik i, hvordan Gaarde web har hjulpet kunder med at komme på nettet med store og små ambitioner

SCHULBAU/SKOLEBYGGERI henvendte sig til Gaarde Web med ønsket om at videreføre deres tyske opstartsvirksomhed i Danmark. Her supporterede Gaarde Web med at imødekomme visionen om at samle en international tænketank, til inspiration for hele branchen i form af nye idéer, der kan bane vej for femtidens skoler.

Til dette udviklede Gaarde Web en specialbygget hjemmeside med nem booking af billetter til events og et unikt visuelt udtryk, der signalerer SCHULBAU’s vision om udvikling, information, teknologi og arkitektur.

Jeg er stolt over hvordan Gaarde Web har hjulpet SCHULBAU på vej mod målet.

Future Forest ønskede at vise deres koncept frem, fortælle deres historie og skabe det bedste miljø for deres startup. Det var vigtigt for dem, at deres hjemmeside var forbundet med en IndieGoGoGo kampagne vedrørende opbakning til deres projekt, så vi alle kan bygge en bedre fremtid.

Vi skabte hjemmesiden med en målrettet landingsside, SEO og markedsføringsstrategi, som de nu bruger og nyder godt af.

Future Forest ønsker at sikre, at denne planets store tropiske skove forbliver stående – for dig, for mig og for fremtidige generationer fremover. Det de tilbyder er et NFT-baseret Protector of Earth Certificate, som bevarer et unikt 3×3 m2 stort område af skoven.

Melissa’s Bilvask levere professionel rengøring af alle køretøjer direkte hos dig om du er privat eller erhverv. 

Melissas bilvask ønskede et hjemmesidedesign, der var stilrent og professionelt med et nemt overblik over de forskellige services, booking og betaling på hjemmesiden, samt overblik over forrige opgaver.

Opgaven blev klaret til deres tilfredsstillelse på 2 uger og hjemmesiden konvertere nu stærkt kunder samt er alt sikkert og velfungerende

SolutionWeb leverer web abonnements løsninger for at skabe værdi i  Agro, Industri, Logistik og Transport virksomheder. De tilbyder specialiseret erfaring, med en stor passion. Derfor er det vigtigt, at deres hjemmeside også afspejler deres professionalitet.

Opgaven for SolutionsWeb var en optimering af deres side. Den forrige hjemmeside, var hverken mobil eller tablet kompatible. Hjemmesiden kørte meget langsomt, samt var der igangsat et forsøg på, at hjemmesiden skulle tilbydes på 3 forskellige sprog, men uden held. Dette resulterede i, at sprogene blandede sig sammen på siderne.

Det er nu endt med en komplet ny hjemmeside, med database integration, login portal, betalingsløsning og meget mere.

Opgaven blev løst og Gaarde Web er stolte af, at kalde SolutionWeb for sin faste kunde.

Safety By Madsen er ejet af Flemming Madsen og har arbejdet med maskindirektivet, andre CE-mærkningsdirektiver samt tilhørende standarder siden 1995. Hans virksomhed tilbyder rådgivning inde for CE-mærkning, Maskindirektiv, Risikovurdering, Generel rådgivning og ATEX.

Opgaven for Safety By Madsen var en simpel og æstetisk side som fungerede som et online visit kort. Hjemmeside og logo blev produceret af Gaarde Web Development, og vi er stolte af at kalde Safety By Madsen for fast kunde.

Forkert behandling af inkontinens har ofte store konsekvenser for borgerne og koster mange ressourcer i pleje- og sundhedssektoren. Det brænder Wear&Care for at ændre på. Wear&Care Technologies udvikler og implementerer moderne velfærdsteknologiske løsninger indenfor inkontinenspleje.

Wear and care efterspurgte en hjemmeside som afspejlet deres teknologi  i plejesektoren og samtidig henvendte sig til selv samme sektor. 

Opgaven blev hurtigt løst og hjemmesiden danner nu front i både danmark og tyskland

Flawa Studio er et Københavner -baseret mærke med fokus på bæredygtige og genbrugte produkter/materialer. Deres værdier er baseret på et ønsket om reduktion af “fast fashion” og i stedet udvikler produkter med lang levetid, der tager hånd om miljøet.

Efter en konceptudviklings fase blev logo og hjemmeside til. Flawas online tilstedeværelse blev således en afspejling af den udvikling firmaet bevæger sig, med fokus på social marketing og produkter i god kvalitet.

Dageløkke Maleren er en virksomhed i udvikling med respekt for mennesker og miljø – de anvender miljørigtige materialer inden- og udendørs, udfører arbejdet i respekt for de nærliggende omgivelser, kører i elbiler og passer godt på deres medarbejdere.

Hjemmesiden og logo blev derfor skabt i Dageløkkemalerens interesser om godt håndværk og miljørigtige valg.

 

MartinMartin
14:12 26 Jan 23
Gaarde Web har lavet en indbydende hjemmeside i Dansk og Engelsk, efter vore ønsker, det er et super godt stykke arbejde der er gjort.Vi har brugt Gaarde Web i 2 år som webhotel, udvikling, vedligholdelse og marketing.De kan helt klart anbefales.God Rengøring for Jer.
God service og priser til at betale.. de laver det man vil ha og har lyst..5 ***** herfra
Flemming MadsenFlemming Madsen
16:33 11 Nov 22
Fik en rigtig flot hjemmeside og et fantastisk logo. Super arbejde - god service, kan klart anbefales.
Misel MilenkovicMisel Milenkovic
07:19 11 Nov 22
Virkelig tilfreds med deres arbejde. .Klart anbefaling herfra. .
Gaarde Webdevelopment lavede min flotte webside, som jeg er meget tilfreds med.Cornelius gør lige det ekstra stykke arbejde og er altid kun et opkald væk fra hvis man ønsker noget ændret. Cornelius var rigtig dygtig til at sætte sig ind i min visuelle idé og meget kompetent, nem og behagelig at arbejde med. Alt i alt super professionelt og dygtigt arbejde, jeg vil altid benytte mig af Gaarde web development.
Douwe HoekstraDouwe Hoekstra
10:24 09 Nov 22
Kompetent, lydhør, fleksibel - kan helt klart anbefales.
js_loader

Book et uforpligtende møde om jeres nye hjemmeside

Vi har en solid track record for at hjælpe virksomheder med at øge deres synlighed online og generere flere kunder. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få succes online.

Ring på tlf :

24265924

Skriv til:

[email protected]

Følg med på instagram eller LinkedIn