Udvalgte kunde cases

Gaarde web står klar til at hjælpe alle slags forretninger med online succes

Se med her for et kort indblik i, hvordan Gaarde web har hjulpet kunder med at komme på nettet med store og små ambitioner

Melissa’s Bilvask levere professionel rengøring af alle køretøjer direkte hos dig om du er privat eller erhverv. 

Hjemmeside blev bygget i visionen om at vise forige opgaver frem men også at lave en nem og overskuele booking portal for kunderne med integreret betalingsservice.

SolutionWeb leverer let tilgængelige web abonnements løsninger for at skabe værdi i  Agro, Industri, Logistik og Transport virksomheder. De tilbyder specialiseret erfaring, med en stor passion. Derfor er det vigtigt, at deres hjemmeside også afspejler deres professionalitet.

Opgaven for SolutionsWeb var en optimering af deres side. Den forrige hjemmeside, var hverken mobil eller tablet kompatible. Hjemmesiden kørte meget langsomt, samt var der igangsat et forsøg på, at hjemmesiden skulle tilbydes på 3 forskellige sprog, men uden held. Dette resulterede i, at sprogene blandede sig sammen på siderne. Opgaven blev løst og Gaarde Web er stolte af, at kalde SolutionWeb for sin faste kunde.

Safety By Madsen er ejet af Flemming Madsen og har arbejdet med maskindirektivet, andre CE-mærkningsdirektiver samt tilhørende standarder siden 1995. Hans virksomhed tilbyder rådgivning inde for CE-mærkning, Maskindirektiv, Risikovurdering, Generel rådgivning og ATEX.

Opgaven for Safety By Madsen var en simpel og æstetisk side som fungerede som et online visit kort. Hjemmeside og logo blev produceret af Gaarde Web Development, og vi er stolte af at kalde Safety By Mdsen for fast kunde.

Forkert behandling af inkontinens har ofte store konsekvenser for borgerne og koster mange ressourcer i pleje- og sundhedssektoren. Det brænder Wear&Care for at ændre på. Wear&Care Technologies udvikler og implementerer moderne velfærdsteknologiske løsninger indenfor inkontinenspleje. Hjemmesiden Wear&Care fik udviklet, skulle derfor afspejle deres teknologi i plejesektoren, på en brugervenlig og flot måde.

Flawa Studio er et Københavner -baseret mærke med fokus på bæredygtige og genbrugte produkter/materialer. Deres værdier er baseret på et ønsket om reduktion af “fast fashion” og i stedet udvikler produkter med lang levetid, der tager hånd om miljøet. Hjemmeside og logo blev derfor en afspejling af den udvikling firmaet bevæger sig, med fokus på social marketing og produkter i god kvalitet.

Dageløkke Maleren er en virksomhed i udvikling med respekt for mennesker og miljø – de anvender miljørigtige materialer inden- og udendørs, udfører arbejdet i respekt for de nærliggende omgivelser, kører i elbiler og passer godt på deres medarbejdere. Hjemmesiden og logo blev derfor skabt i Dageløkkemalerens interesser om godt håndværk og miljørigtige valg.

 

Book et uforpligtende møde om jeres nye hjemmeside

Har I brug for at høre mere om muligheder i et samarbejde med Gaarde Web Development, er I altid velkomne til at tage kontakt. Sammen udvikler vi en handleplan og sætter rammerne for samarbejdet. Mødet er helt gratis og uden binding.

Ring på tlf :

24265924

Skriv til:

[email protected]

Følg med på instagram