Få en skræddersyet e-commerce hjemmeside i København

Udvikling samt vedligeholdelse af en enestående webshop med jeres vision i fokus
Modtag et uforpligtende tilbud

Udvikling af webshop

Skal din hjemmeside skabe konverteringer og øge salg?

Vi er eksperter i at udvikle webshops, der leverer fantastiske brugeroplevelser og øger salget. Hvis du leder efter en pålidelig partner, der kan hjælpe dig med at opbygge en succesfuld webshop, er du kommet til det rette sted.

Vores tilgang til webshop-udvikling er baseret på vores omfattende erfaring og vores evne til at forstå dine forretningsbehov. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe en unik og skræddersyet webshop, der imødekommer deres behov og forventninger.

Vi har en omfattende forståelse af de nyeste trends og teknologier inden for e-handel og webshop-udvikling. Vi sikrer, at din webshop er optimeret til at levere den bedst mulige brugeroplevelse til dine kunder, samtidig med at den er søgemaskineoptimeret og klar til at rangere højt i Google.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der dækker alt fra webshop-design og -udvikling til integration med tredjeparts-systemer og optimering af hastighed og ydeevne. Vi tager os af alt det tekniske, så du kan fokusere på at drive din forretning og øge din indtjening.

81% af forbruger kigger på internettet, inden de tager kontakt

Skab værdi for jeres virksomhed

Med et design fra Gaarde Web Devlopment tilpasser hjemmesiden sig til den enhed den bliver vist på. Dette er med til, at fremstille jeres firma nemt og overskueligt, så jeres kunder hurtigt danner sig et overblik over jeres service.

Mobile og tablet venlig

Alle hjemmesider produceret er mobil- og tabletkompatible. Det vil sige, at det design I får produceret, vil står skarpt og fungere på alle enheder.

Websites made simple

w

Mere salg

 Med en professionel webshop står du stærkere i kampen om kunderne.  Med en webshop, i et moderne og mobilvenligt design, skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine besøgende at handle hos dig online.

 

Øget tilgængelighed

En webshop er en mulighed for at vise jeres produkter eller ydelser frem.En webshop vil gøre det let for potentielle kunder at se og læse om produkterne.

Skaler nemt

Med en hjemmeside fra Gaarde Web Development kan i nemt skalere jeres forretning, til at nå flere kunder i ind og udlandet.

SEO og marketing

Søgemaskineoptimering. Vi sørger for, at netop jeres hjemmeside bliver fundet på første side af Google. Gaarde Web Development vil sammen med jer, finde de rigtige søgeord og benytte dem til jeres fordel.

Gaarde Web Development tilbyder også Google Adwords, her kan vi opsætte, målrettet kampagner eller tiltrække jeres fremtidige kunder på den mest effektive måde igennem jeres fortrukne søgekriterier

Gaarde Web Development har flere samarbejdspartner som arbejder med marketing både på de sociale medier og på google. Det vil sige at netop jeres hjemmeside vil bliver fundet på første side af Google. 

Service, vedligeholdelse og hosting

Gaarde Web Development står altid klar til at hjælpe. Hvis jeres hjemmeside ligger på vores webhotel, vil der altid være  sørget for at vedligeholdelsen af jeres hjemmeside er på plads, dermed vil der ingen overraskelser komme.

Gaarde Web Development har Webhotel baseret på cloud storage, hvor der er sørget for backup af din data, samt beskyttelse mod hackerangreb.

Esat CifciEsat Cifci
21:00 25 Apr 23
Gaarde web er pålidelige og engagerede i at få vores hjemmeside til at være præcis som vi ønsker det. Selv efter flere rettelser til siden var der ingen rynk i panden. Vi fortsætter med Google ads samt supportpakken og er godt tilfredse med alle resultater. Tak for at få Servicekilden ApS frem på internettet.
nabil iqbalnabil iqbal
19:37 25 Mar 23
Cornelius er manden hvis man skal have lavet en hjemmeside.. Han er super dygtig, er nem at få fat i..Han kommer med gode inputs undervejs.Kan klart anbefale ham..
MartinMartin
14:12 26 Jan 23
Gaarde Web har lavet en indbydende hjemmeside i Dansk og Engelsk, efter vore ønsker, det er et super godt stykke arbejde der er gjort.Vi har brugt Gaarde Web i 2 år som webhotel, udvikling, vedligholdelse og marketing.De kan helt klart anbefales.God Rengøring for Jer.
God service og priser til at betale.. de laver det man vil ha og har lyst..5 ***** herfra
Flemming MadsenFlemming Madsen
16:33 11 Nov 22
Fik en rigtig flot hjemmeside og et fantastisk logo. Super arbejde - god service, kan klart anbefales.
Misel MilenkovicMisel Milenkovic
07:19 11 Nov 22
Virkelig tilfreds med deres arbejde. .Klart anbefaling herfra. .
Gaarde Webdevelopment lavede min flotte webside, som jeg er meget tilfreds med.Cornelius gør lige det ekstra stykke arbejde og er altid kun et opkald væk fra hvis man ønsker noget ændret. Cornelius var rigtig dygtig til at sætte sig ind i min visuelle idé og meget kompetent, nem og behagelig at arbejde med. Alt i alt super professionelt og dygtigt arbejde, jeg vil altid benytte mig af Gaarde web development.
Douwe HoekstraDouwe Hoekstra
10:24 09 Nov 22
Kompetent, lydhør, fleksibel - kan helt klart anbefales.
js_loader

Book et uforpligtende møde om jeres nye hjemmeside

Vi har en solid track record for at hjælpe virksomheder med at øge deres synlighed online og generere flere kunder. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få succes online.

Ring på tlf :

24265924

Skriv til:

info@gaarde-web.com

Følg med på instagram eller LinkedIn