Udvalgte kunde cases

SolutionWeb leverer let tilgængelige web abonnements løsninger for at skabe værdi i  Agro, Industri, Logistik og Transport virksomheder. De tilbyder specialiseret erfaring, med en stor passion. Derfor er det vigtigt, at deres hjemmeside også afspejler deres professionalitet.

Opgaven for SolutionsWeb var en optimering af deres side. Den forrige hjemmeside, var hverken mobil eller tablet kompatible. Hjemmesiden kørte meget langsomt, samt var der igangsat et forsøg på, at hjemmesiden skulle tilbydes på 3 forskellige sprog, men uden held. Dette resulterede i, at sprogene blandede sig sammen på siderne. Opgaven blev løst og Gaarde Web er stolte af, at kalde SolutionWeb for sin faste kunde.

Forkert behandling af inkontinens har ofte store konsekvenser for borgerne og koster mange ressourcer i pleje- og sundhedssektoren. Det brænder Wear&Care for at ændre på. Wear&Care Technologies udvikler og implementerer moderne velfærdsteknologiske løsninger indenfor inkontinenspleje. Hjemmesiden Wear&Care fik udviklet, skulle derfor afspejle teknologi i plejesektoren, men på en brugervenlig og flot måde.

Flawa Studio er et Københavner -baseret mærke med fokus på bæredygtige og genbrugte produkter/materialer. Deres værdier er baseret på et ønsket om reduktion af “fast fashion” og i stedet udvikler produkter med lang levetid, der tager hånd om miljøet. Hjemmesiden blev derfor en afspejling af den udvikling firmaet bevæger sig, med fokus på social marketing og produkter i god kvalitet.

Dageløkke Maleren er en virksomhed i udvikling med respekt for mennesker og miljø – de anvender miljørigtige materialer inden- og udendørs, udfører arbejdet i respekt for de nærliggende omgivelser, kører i elbiler og passer godt på deres medarbejdere. Hjemmesiden blev derfor tilpasset Dageløkkemalerens interesser om godt håndværk og miljørigtige valg.

 

Book et uforpligtende møde om jeres nye hjemmeside

Har I brug for at høre mere om muligheder i et samarbejde med Gaarde Web Development, er I altid velkomne til at tage kontakt. Sammen udvikler vi en handleplan og sætter rammerne for samarbejdet. Mødet er helt gratis og uden binding.

Ring på tlf :

24265924

Skriv til:

info@gaarde-web.com

Følg med på instagram