Skræddersyning af professionel hjemmeside

Hjemmesider efter behov

Gaarde Web Development er fokuseret på at bygge, optimere samt vedligeholde en hjemmeside efter jeres behov. Vi sørger for, at jeres ønskede webprojekt bliver kørt sikkert i mål. Efter hjemmesiden er bygget færdigt, kan i vælge, at lægge den i vores webhotel, hvor den fortsat vil blive vedligeholdt og sørget for at den fungerer optimalt. Vi står derfor altid til rådighed for at hjælpe med nye projekter og ideer.

 

Vi skaber unikke hjemmesider baseret på WordPress. Dette giver jer muligheden for, at I også selv har nem adgang til hjemmesiden, hurtigt kan lave opdateringer, samt tilpasse hjemmesiden med forretningens behov.

Dette tilbyder vi

Design

Et unikt og velfungerende design, som skiller sig ud fra mængden. En udvikling af jeres hjemmeside, som får firmaet til at fremstå troværdigt og professionelt. 

Sikkerhed

Vi er ansvarlige for sikkerheden på jeres hjemmeside. Når jeres hjemmeside ligger på vores webhotel er der sørget for backup af din data, samt beskyttelse mod hackerangreb.

Brugervenlighed

Jeres hjemmeside vil altid fremstå i knivskarp kvalitet, hurtig hastighed, samt ingen ventetid for forbrugeren, uanset mængden af besøgende kunder på hjemmesiden. Responsivt design, som tilpasser sig alle skærmstørrelser.

Domæne

Gaarde Web Development hjælper jeres firma fra starten af processen til slutningen. Derfor tilbyder vi køb af domæne samt fri hosting, uanset mængden.

Personlig rådgivning

Hos Gaarde Web Development hjælper vi altid med at vedligeholde og opdatere jeres hjemmeside. Hjemmesiden er baseret på WordPress, så I også selv har nem adgang til at lave ændringer.

SEO optimering

Hos Gaarde Web Development kan vi sørge for, at jeres firma er let tilgængeligt for jeres kunder, og at I får en god placering på Google.

Book et uforpligtende møde om jeres nye hjemmeside

Har I brug for at høre mere om muligheder i et samarbejde med Gaarde Web Development, er I altid velkomne til at tage kontakt. Sammen udvikler vi en handleplan og sætter rammerne for samarbejdet. Mødet er helt gratis og uden binding.

I er altid velkomne til at tage kontakt

8 + 6 =